Mikolas Josef representerer Tsjekkia

536251b1fa0836c1c244776360b4b161Etter at Mikolas Josef fikk mest stemmer av juryen i forrige uke, så det lyst ut for ungguttens vinnersjanser.  Folkets stemmer ble talt opp i dag og det ble til slutt Mikolas Josef med låta «Lie To Me» som gikk seirende ut! Han konkurrerte mot Debbie, Doctor Victor, Eddie Stoilow, Eva Burešová og Pavel Callta. 

Tsjekkia skal delta i den første semifinalen i ESC, som finner sted 8. mai.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s