Sandro for Kypros!

Sandro-Nicolas

Sladder rundt Kypros’ deltaker til neste års eurovision gikk sin rund-dans på nettet i forrige uke. Der mistenkte man at nettopp Sandro Nicolas skulle representere dem i Rotterdam til våren. Ryktene viste seg å stemme – og det blir en 23-åring som Kypros sender i år!

Egentlig så heter han Alessandro Rüttten og er 23 år. Den utrolig kjekke artisten er på vei opp og fram i musikkverden etter at han nådde semifinalene under The Voice Germany i fjor. Han deltok også i årets New Wave Festival i Russland – hvor han tok en 6. plass, og slo blant annet tidligere ESC-deltaker fra Aserbajdsjan, Aisel.

Når låten hans kommer gjenstår å se, men vi lover å holde deg oppdatert!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s