Her er «Running» av Sandro Nicolas!

Kypros var tidlig ute med å velge sin artist til eurovision song contest. Allerede i november offentliggjorde de at Sandro Nicolas skal representere dem i Rotterdam. Låten har vi derimot hørt lite til. Tittelen «Running» ble delt med fansen for noen uker siden, så siden da har vi egentlig bare kunnet fantasere om hvordan den høres ut. I dag trenger vi ikke gjøre det lenger – for Sandro Nicolas har ENDELIG sluppet låten sin! Låten er skrevet av Sandro selv og Alfie Arcuri. og kan høres her:

Han heter forsåvidt egentlig ikke Sandro,  men Alessandro Rüttten, og er 23 år. Han kom seg opp og fram i musikkverden etter at han nådde semifinalene under The Voice Germany i 2018. Han deltok også i fjorårets utgave av New Wave Festival i Russland – hvor han tok en 6. plass. Han slo blant annet tidligere ESC-deltaker fra Aserbajdsjan, Aisel.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s