Nord-Makedonia har valgt Tamara Todevska

d103db053572bd693d45a477de805d6f.png
Makedonia valgte å velge sin artist internt i år igjen. I fjor gikk ikke dette helt som de hadde håpet, men i år velger de å sende en som ikke er helt ukjent med hele Eurovision-sirkuset. De har nemlig valgt Tamara Todevska, ei dame som har stått både lenger foran og bak på denne scenen tidligere. I 2008 representerte hun landet sammen med Vrčak og Adrijan med låta Let Me Love You. Dette var derimot ikke første gang hun var med, for fire år tidligere var hun korist bak Tose Proeski, og siste gang hun tok del i dette var også som korist i 2014, for Tijana. Nedenfor finner du alle disse bidragene, i rekkefølge etter årstallene.

 

 

 

Med slik erfaring vil jeg tro at Tamara er et godt valg for Makedonia, men det gjenstår fortsatt å se hva slags låt vi får servert i sammen med henne! Vi får bare følge med videre og håpe på en god låt som kan få Makedonia høyere på scoreboardet enn hva vi har opplevd de siste årene.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s