Michela Pace skal representere Malta

michela-pace

I Malta valgte de i år å gå bort fra sin vanlige nasjonale finale, og bestemte seg istedenfor å velge sin representant igjennom X-Factor Malta. I kveld var den store finalen, og det er dermed klart at det vil bli Michela Pace som får æren av å representere Malta i Tel Aviv i mai.

Etter tre runder med sanger på de fire deltakerne var det til slutt en sing-off mellom Michela og rapperen Owen Leuellen. Her er en av Michelas siste finaleopptredener:

Det er enda ikke bestemt når eller hvordan vi vil få selve låten, men det virker sannsynlig at låten blir valgt internt og presentert ved et senere tidspunkt.

Selv om artisten er valgt, er det allikevel vanskelig å bedømme årets bidrag fra Malta når vi mangler en låt, men det er i alle fall sikkert at denne dama kan synge!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s