Tsjekkias bidrag er klart

maxresdefaultTsjekkia har etter fjorårets suksess fått mersmak på topp-plasseringer i eurovision. Det er derfor store forventninger til årets bidrag – som i dag ble offentliggjort i etterkant av en avstemning på internett. Vinneren av avstemningen heter Lake Malawi. De skal representere Tsjekkia med låten «Friend of a Friend» (venn av en venn), som du kan høre i sin helhet lenger ned i innlegget!

Lake Malawi består av Albert Černý, Jeroným Šubrt og Antonín Hrabal. De er et indie-pop-band som har vært aktive innenfor musikk siden 2013. Gruppen slapp sitt debut solo album «Surrounded By Light» (Ombringet av lys) i 2017. Låten «Paris» på samme album nådde topp 100-lista i Tsjekkia samme år!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s