Østerrike sender PÆNDA

paenda_02-1024x456Kringkasteren i Østerrike, ORF, har vært på intens jakt etter den perfekte eurovision-representant etter fjorårets suksess! De har holdt kortene tett til brystet – helt fram til i dag. Denne morgenen kom nemlig nyhetene om at de sender artisten PÆNDA! Hun skal delta med låten «Limits» (grenser).

PÆNDA heter egentlig Gabriela Horn og er en 30 år gammel kvinne fra Deutchlandsberg i Østerrike. Per i dag holder hun til i Wien, hvor hun både er sanger, komponist og produsent. Hun utmerker seg særlig innen sjangrene pop og hip hop. I fjor slapp hun sitt debutalbum EVOLUTION I. Noe som på spotify beskrives som det perfekte album for de urbane junglene i det 21. århundre.

«Limits» har ikke blitt offentliggjort enda, men ORF lover at den kommer i løpet av de nærmeste ukene!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s