D’Sound er ute med futuristisk musikkvideo til MGP

unicorn
Det er ganske stort at vi får lov til å ha navn som D’Sound i en MGP lineup, og kanskje spesielt da de fremdeles, etter mange år, fortsetter å gi oss god, norsk popmusikk. Når årets presentasjon av artistene begynte med selveste, var det klart at MGP-redaksjonen kødder ikke med oss i år!

Det siste vi hørte fra dette bandet var at Simone Eriksrud (som blant annet har skrevet flere bidrag til MGP tidligere) i 2018 valgte å forlate dem. Og plutselig var Mirjam Omdal (blant annet kjent fra The Voice) ny vokalist. Nå er de endelig ute med musikkvideoen til bidraget sitt! Videoen har det meste man kan ønske seg. Blant annet en sjarmerende eldre oppfinner (Da Vinci fra det 21. århundre?) og verdens største partymaskin av en robot som vi virkelig håper i får se på scenen i mars! Videoen kan du se litt lenger ned i innlegget.

Låten handler om Charlie. En ensom mann som alltid var elegant og snill, men som aldri ble elsket slik han ville. Det noen derimot elsker, er hjernen og tankene hans! Charlie har alltid vært helt sjeldenhet – akkurat som en enhjørning! Det er når noen har blitt fascinert av hans unike sinn at han endelig blir elsket på den måten han ønsker. Hva kan vi lære fra dette? VERDSETT DET SOM GJØR DEG UNIK! Vær en enhjørning! 🦄

Basert på musikkvideoen og det inspirerende budskapet, så kan vi ikke forvente oss annet enn fest fra ende til annen når D’Sound skal på MGP-scenen! Er det forresten lov til å ønske seg en enhjørning på scenen i tillegg til roboten?

 

 

Skrevet av Hanne Ramstad og Tina Bekkholt

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s