Xandra trekker seg fra semifinalen i Romania

BrokenSnarlingIriomotecat-poster
Førstkommende søndag skal andre semifinale i Selecţia Naţională avholdes. Nå ser det likevel ut til at semifinalen blir litt slankere enn vi først kunne anta – for nå trekker nok en deltaker seg! I denne omgang er det gjengangeren Xandra som trekker seg. Hun har deltatt i den nasjonale finalen i Romania de siste 4 årene. Det kommer derfor som et sjokk at hun blir den 3. deltakeren som trekker seg i forkant av finalen i år.

Fra før av har Mihai og Dan Bittman også trukket seg før semifinalene i det hele tatt startet. Hva som er bakgrunnen til at Xandra valgte å gjøre det samme, er fremdeles ukjent. Dette innebærer likevel at antall deltakere i semifinalen reduseres til 12. Noe som betyr at halvparten av deltakerne i dette showet går videre til finalen på søndag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s