I kveld: Storbritannia velger bidrag

ydDet er endelig helg – som betyr tid for mer eurovision moro! I kveld skal en av de fem store velge sitt bidrag, så det er bare å finne den beste plassen i sofaen og holde av kvelden! Storbritannia har hatt stor suksess i eurovision tidligere – de siste 15 årene har det derimot ikke vært så mange gode resultater å skryte av. Den trenden kan det hende de snur i kveld! Seks deltakere skal synge 3 sanger i kveld. Disse tre låtene er: Bigger Than Us (Større enn oss), Freaks (Vanskapninger) og Sweet Lies (Søte løgner).

Artistene vi får se i kveld er Michael Rice, Holly Tandy, Jordan Clarke, MAID, Kerrie-Anne og Anisa. Kveldens utvelgelse vil foregå gjennom dueller. To artister synger samme låt, og kun en av dem går videre. Videre blir det en superfinale mellom de 3 siste låtene. Slik vil kvelden se ut:

Michael Rice – Bigger Than Us
vs
Holly Tandy – Bigger Than Us

Jordan Clarke – Freaks
vs.
MAID – Freaks

Kerrie-Anne – Sweet Lies
vs
Anisa – Sweet Lies

Resultatet vil bli avgjort av folkets stemmer og et kjendispanel. Dette består av Rylan, Marvin Humes og Mollie King. Kvelden vil bli ledet av Mel Giedroyc og Måns Zelmerlöw (vinner av eurovision 2015 for Sverige). Showet starter klokken 20:30 norsk tid og sendes direkte fra Dock10 i Salford. Hele finalen sendes på BBC two, eller kan ses her: giniko.com/watch

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s