Russland bekrefter: Det blir Sergey Lazarev i 2019

original
Den russiske kringkasteren talt: Det blir Sergey Lazarev som skal representere landet i 2019! Sergey er et stort navn i Russland, som også fikk en europeisk fanskare da han representerte landet i 2016. Der tok han en imponerende 3. plass, hvor han blant annet var den som fikk flest poeng av det europeiske folket!

Hvilken låt Sergey skal delta med er det fremdeles ingen informasjon om. Det sies likevel at mer informasjon rundt Lazarevs deltakelse skal blottlegges på Privet Andrey show, som sendes lørdag klokken 21:30 norsk tid. Vi må derfor ha tunga rett i munnen en liten stund til!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s