Her er «Replay»!

21ef57b11ae7f74e9c62fed7a45fcbd1Ventetiden er endelig over – Kypros har endelig sluppet sitt bidrag til eurovisison song contest 2019! Lenge har både artist og sangtittel vært klart. Kypros sender i år artisten Tamta, som tidligere har deltatt i den greske nasjonale finalen. 2019 er året hun endelig får ta eurovision-scenen! Låten Tamta skal opptre med heter «Replay» (Spill på nytt). Låten er skrevet av Alex Papaconstantinou (Alex P), som også har skrevet vinnerlåten fra 2011, «Always» (alltid). Han har også skrevet «Fuego» (Flamme), som tok en 2. plass i Lisboa i fjor. Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Albin Nedler og Kristoffer Fogelmark er også med på låtskriver-laget. «Replay» kan du høre i sin helhet lenger ned i innlegget!

Hva syns du om Kypros’ bidrag?
Er dette en potensiell vinner i Tel Aviv?

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s