Serhat synger «Say Na Na Na» i Tel Aviv

San Marino

I dag ble bidraget Serhat skal framføre for San Marino i Eurovision Song Contest 2019 presentert. Opprinnelig skulle ikke låten bli sluppet før senere i kveld på en pressekonferanse, men i løpet av dagen har sangen lekket ut.

Serhat skal altså framføre «Say Na Na Na» for San Marino i Israel i mai. Både artist og bidrag ble valgt internt av San Marinos kringkaster. Dette er andre gangen Serhat representerer San Marino i Eurovision Song Contest. Sist gang var i 2016 da han med låten «I Didn’t Know» endte på 12. plass i semifinalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s