Hør Nederlands bidrag «Arcade» her!

Duncan-LaurenceDuncan Laurence (opprinnelig navn Duncan de Moor) har vært klar for eurovision en stund allerede. Helt siden kringkasteren AVROTROS offentliggjorde det tidligere i år. I kveld har låten hans endelig blitt offentliggjort. Den heter «Arcade», og er skrevet av Duncan selv, sammen med Joel Sjöö og Wouter Hardy. Låten kan du høre lenger ned i innlegget!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s