Zena vinner i Hviterussland

zinaida-kupriyanovich-5b1274ad-c4d2-4347-9b36-6a6f85792919Kveldens finale i Hviterussland har gitt oss enda et bidrag til eurovision song contest 2019. Vinneren ble Zena (Zinaida Kupriyanovich), som med sin låt «Like It» (Lik det) gikk rett til topps hos den hviterussiske juryen! Låten kan du høre på lenger ned i innlegget.

Zena er på ingen måte en nykommer i eurovision-formatet. Ettersom hun har deltatt i den nasjonale junior-eurovision-finalen i Hviterussland i ved to anledninger tidligere. Hun var også en av programlederne under den internasjonale junior eurovision song contest finalen i fjor.

Hviterussland skal opptre i første halvdel av første semifinale 14. mai i Tel Aviv. Der møter de blant annet tidligere euroivision-deltaker Joci Pápai fra Ungarn og Darude og Sebastian Rejman fra vår gode nabo, Finland.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s