Çingiz Mustafayev for Aserbajdsjan

660_42711_1359cb7119a5714_1506504985.jpgAserbajdsjan har endelig offentliggjort hvem de sender til Tel Aviv i mai. Valget falt omsider på Çingiz Mustafayev, med låten «Truth» (Sannhet). Låten kan du høre lenger ned i innlegget!

Çingiz Mustafayev er en 27 år gammel sanger, låtskriver og gitarist. Han startet opp med musikk som 16-åring og har blant annet deltatt for Aserbajdsjan i den store New Wave konkurransen i 2013. Der tok han en 11. plass. Han har også hatt suksess med gruppen Palmas, som for det meste lager aserbajdsjansk og tyrkisk folkemusikk-inspirerte låter kombinert med rock og pop.

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s