I kveld: Finale i Melodifestivalen

nr6nteghsu58o0ou4kb4qr6cgfa-1-jpgDenne kvelden er ikke hvilken som helst finale-kveld. Det er nemlig den som runder av årets NF-sesong. Noe som betyr at vi nærmer oss en fulltallig liste bidrag til Tel Aviv i mai. Tradisjonen tro så er det stormakten sjøl som skal runde av sesongen, og det er Sverige.

Sverige har lenge hatt et favorittstempel i konkurransen. Det virker rett og slett som de har knekt eurovision-koden. Alt i alt har de faktisk 5 seiere i konkurransen, mot Norges 3. Det er derfor knyttet stor spenning til finalen i Melodifestivalen i kveld! Etter 4 semifinaler og ett andresjanse-show, så har vi 12 finalister som er klare for å ta Europa med storm!

Finalen sendes direkte fra Friends Arena i Stockholm. Der skal artist Sarah Dawn Finer, komiker Kodjo Akolor, tidligere eurovision-deltaker Eric Saade og komiker Marika Carlsson lede oss gjennom en utrolig spennende kveld. For å vinne må artistene både imponere folket og en jury. De 12 vi får se i kveld er:

01. Jon Henrik Fjällgren – Norrsken (Goeksegh) (Nordlys)
02. Lisa Ajax – Torn (Revet)
03. Mohombi – Hello (Hallo)
04. Lina Hedlund – Victorious (Seirende)
05. Bishara – On My Own (På egen hånd)
06. Anna Bergendahl – Ashes To Ashes (Aske til aske)
07. Nano – Chasing Rivers (Jage elver)
08. Hanna Ferm & LIAMOO – Hold You (Holde deg)
09. Malou Prytz – I Do Me (Jeg gjør meg)
10. John Lundvik – Too Late For Love (For sent for kjærlighet)
11. Wiktoria – Not With Me (Ikke med meg)
12. Arvingarna – I Do (Jeg gjør)

Finalen starter klokken 20:00 norsk tid, og kan ses på SVT. Om du er så kul at du ikke har TV-kanaler – kan finalen også ses her: svtplay.se/genre/melodifestivalen

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s