Her er Sergeys låt «Scream»

sergey-lazarev-one-lyrics-1100x640Tidligere i dag slapp Russland sitt bidrag til eurovision song contest. Det lå lenge i kortene at Sergey Lazarev skulle representere landet for andre gang, men etter artist-bekreftelsen har det vært ganske stille fra russerne. Helt til i dag. I dag slapp de nemlig låten «Scream» som Sergey skal opptre med i Tel Aviv. Låten kan du høre lenger ned i innlegget.

Russland skal delta i andre halvdel av andre semifinale, hvor de blant annet skal konkurrere om en av de 10 finaleplassene, mot selveste Norge!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s