5 semifinaler i MGP neste år

708312792020 er, som de fleste eurofans vet, 60-års jubileum for Melodi Grand Prix i Norge! Dette har NRK tenkt å gjøre store ting av – og utvider derfor hele konseptet med 5 semifinaler!

NRK skriver at alle showene sendes fra Oslo. Det betyr ikke at Østlandet igjen skal få alt rampelyset. Hver landsdel får nemlig hvert sitt program. Artister fra Nord-Norge, Midt-Norge. Vest-Norge, Sør-Norge og Øst-Norge vil derfor få helt like sjanser!

Til forandring fra i år så er det folket som vil sitte makten når det kommer til hvem som skal delta i den store finalen. En artist/gruppe går videre fra hver semifinale. Disse avgjøres kun ved publikum-stemmer.

I finalen vil det totalt være 10 bidrag. 5 fra hver semifinale, og 5 som en fagjury har valgt ut. Hvordan resultatet skal avgjøres der, har NRK ikke sagt noe om i skrivende stund.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s