Presentasjon: Hviterussland

Зина_Куприянович_на_Детской_Песни_годаZENA – LIKE IT
Skrevet av: Yulia Kireeva, Viktor Drobysh og Zinaida Kupriyanovich
Sjanger: Dance-Pop
Deltar i: Første semifinale

Zinaida Alexandrovna Kupriyanovich er årets yngste deltaker i eurovision song contest, med sine 16 år. Hun begynte tidlig som barnesanger, og har deltatt i både New Wave Junior og Junior Slavianski Bazaar.

Om du syns navnet hennes lyder kjent, så kan det være fordi hun har deltatt i den hviterussiske nasjonale finalen i junior-versjonen til eurovision song contest. Dette gjorde hun i 2015 og 2016. Hun har også vært en av vertene når junior eurovision song contest ble holdt i Minsk i fjor.

Låten «Like It» er den første hun deltar i «voksen-versjonen» av konkuransen med. Den har hun også vært med på å skrive selv. Med den håper Hviterussland på å ta sin aller første seier i konkurransen!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s