Presentasjon: Danmark

leonora
LEONORA – LOVE IS FOREVER
Skrevet av: Lise Cabble, Melanie Wehbe og Emil Rosendal Lei
Sjanger: Pop
Deltar i: Andre semifinale

Leonora Colmor Jepsen er faktisk mest kjent i hjemlandet, Danmark, som kunstløper. Hun kommer fra Hellrup i København, hvor hun fremdeles bor. Som kunstløper har hun deltatt i ISU World Junior Championships i 2016. Samme år tok hun og broren gull i det danske kunstløps-mesterskapet.

Selv om fokuset har ligget på sport, så har musikk alltid hatt en plass i Leonoras hjerte, og hun har skrevet flere låter og holdt mindre konserter. I år var første gang hun meldte seg på Dansk Melodi Grand Prix, hvor hun tok 1. plass med låten «Love Is Forever«, som er på engelsk, dansk, tysk og fransk. Hun vant med hele 48 % av jurystemmene og 36 % av publikumstemmene under den nasjonale finalen. Vi ser frem til å se hennes gledes-låt spre sjarme over Europa!

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s