Presentasjon: Tsjekkia

Lake-Malawi-Eurovision-2019-Czech-800x600

LAKE MALAWI – FRIEND OF A FRIEND
Skrevet av: Jan Steindoerfer, Maciej Mikolaj Trybulec og Albert Černý
Sjanger: Pop
Deltar i: Første semifinale

Gruppa Lake Malawi startet sin reise mot stjernene allerede i 2013. I byen Třinec bestemte Albert Černý, Jeroným Šubrt, Antonín Hrabal, Pavel Palát og Patrick Karpentski seg for å starte et indie-band. Hvem skulle trodd at de 6 år senere skulle representere hjemlandet sitt i verdens største musikkonkurranse?

Siden den gang har riktignok de to sistnevnte sluttet i gruppen, men gruppa gjør absolutt suksess som en trio! Albert er vokalist og gitarist, Jeroným  er bassist og keyboardist, mens Antonín er trommis i gruppen. Navnet til gruppen er faktisk inspirert av låten «Calgary» av Bon Over.

I 2017 slapp gruppen sitt aller første album «Surrounded By Light«. Låten med samme navn, i tillegg til singelen «Paris», kom begge opp på topp 100-lista samme år. Lake Malawi vant den nasjonale finalen overraskende med nest-mest publikumstemmer og like mange jurypoeng som 3. plassen i konkurransen. Vi håper de kan sjarmere noen hjerter i mai!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s