Presentasjon: Romania

YjE3MDBhNjE2NTE3NzRlYjg0MmY3YzQ5MmMzOTVhOA==.thumb
ESTER PEONY – ON A SUNDAY
Skrevet av: Ester Alexandra Crețu, Alexandru Șerbu og Ioana Victoria Badea
Sjanger: Pop
Deltar i: Andre semifinale

Ester Alexandra Crețu er 25 år og kommer fra București i Romania. Selv om hun kommer fra Øst-Europa, har hun vokst opp i Quebec i Canada. Hun har holdt på med musikk siden 2014, da særlig med alternativ pop og jazz.

I 2014 ble Esters talent oppdaget, når noen så coverlåtene hun hadde publisert på internett. Etter dette fikk hun fort platekontrakt i Romania, og har sluppet låter som «Leyla» og «Iubire«.

Låten «On A Sunday» har hun vært med å skrive selv. Den fikk overraskende nok 8. plass av det rumenske folket under finalen i Romania. Det skulle likevel ha lite å si når juryen (som hadde betydelig mer å si for resultatet (6/7 for å være presis)) hadde henne som favoritt. Da var 1. plassen komplett – la oss håpe suksessen fortsetter for ungjenta fra București .

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s