Presentasjon: Malta

07fa3a62ddb564483fde55946a1aa5ab.jpeg

MICHELA – CHAMELEON
Skrevet av: Joacim Persson, Paula Winger, Borislav Milanov og Johan Alkanas
Deltar i: Andre semifinale

18 år gamle Michela blir sett på som en «hidden gem» i Malta. Hun slo for alvor igjennom med sin merkbare vokal i X-Factor i Malta, hvor hun også ble valgt direkte til årets Eurovision. Tidligere har hun deltatt i Baltic Voices, hvor hun var finalist, og i Music Talent League i Litauen, hvor hun vant! Hun har også fått muligheten til å jobbe med Rihannas produsent i London tidligere. Hun er nå signert til Sony Music.

Vi elsker å ønske up and coming stjerner velkommen til Eurovision, og kanskje dette blir det store internasjonale gjennombruddet for Michela?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s