Bulgarias «Tears Getting Sober» er sluppet!

Victoria Georgieva er Bulgarias representant i år. Noe som allerede var offentliggjort i november i fjor.

For ikke så lenge siden ble det klart at hun skal fremføre låten «Tears Getting Sober» i Rotterdam i mai. Den har hun skrevet selv, sammen med Borislav Milanov, Lukas Oscar og Cornelia Wiebold. I dag ble låta sluppet og den kan du høre her:

Victoria er 22 år og kommer byen Varna. Hun begynte å synge når hun var 11, og meldte seg på X Factor i Bulgaria de første 3 sesongene – uten hell. Sesong 4 i 2015/2016 kom hun endelig videre og ble et kjent navn i bulgarske hjem. Her tok hun en 6. plass, og konkurrerte mot blant annet Kristian Kostov, som representerte Bulgaria i eurovision i 2017.

Victoria-Georgieva

Boris Milanov har mye erfaring med å skrive eurovision-bidrag. På CV’en sin har han «Chameleon», som var Maltas bidrag i fjor. Han har også skrevet «Bones», som var det forrige bulgarske bidraget. Hans største suksess til nå er kanskje «If Love Was A Crime», som ga Poli Genova en 4. plass i 2016. Så det er klart at teamet til Victoria er rutinerte folk!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s