Presentasjon: Bulgaria

KRISTIAN-1KRISTIAN KOSTOV | BEAUTIFUL MESS 
Skrevet av: Borislav Milanov, Sebastian Arman, Joacim Persson, Alexander V. Blay & Alex Omar.
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 16)

Facebook | Twitter | Instagram


Kristian Konstantinov Kostov er en russisk-født bulgarsk-kasakhstansk sanger og låtskriver. Til tross for kun 17 år på baken har han allerede mye erfaring innenfor musikkonkurranser. Som fjortenåring karret han blant annet til seg en finaleplass i The Voice Kids Russia, fra 2014. I senere tid kan han også skryte på seg at han fikk 2. plass i bulgarske X Factor i fjor.

I etterkant av X Factor kom Kristians debut-singel «Ne Si Za Men«, som gikk rett til topps. Hans andre singel, «Vdigam Level«, oppnådde mirakuløst nok en enda større suksess enn den første – og har per i dag over 6 millioner treff på Youtube.

Kristian ble internt valgt av den bulgarske kringkasteren BNT, som i fjor oppnådde landets beste resultat noen sinne. De har derfor stor tillit til den erfarne unggutten fra Østen.

Borislav Milanov, Sebastian Arman, Joacim Persson, som har vært med å skrive årets låt «Beautiful Mess«, var også blant hodene bak fjorårets suksess med Poli Genovas «If Love Was A Crime«, som fikk en 4. plass under finalen i Stockholm.

Vil Bulgaria i år endelig nå topp tre i eurovision song contest?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s