Presentasjon: Australia

isaiahfirebrace.jpg

ISAIAH | DON’T COME EASY

Skrevet av: David Musumeci, Anthony Egizii & Michael Angelo.
Deltar i: Første semifinale (Nr. 3)

Facebook | Twitter | Instagram


Til tross for å kun være 17 år, så har Isaiah Firebrace fra Australia blitt enormt populær. I 2016 vant han den åttende utgaven av X Factor Australia. I den sammenheng ga han senere ut debut-singelen «It’s Gonna Be You«, som ble en enorm internasjonal hit.

I år ble han internt valg ut av den australske kringkasteren SBS, til å representere landet i eurovisionen. Dette vil altså bli tredje gang Australia deltar i konkurransen – hvor alle Isaiahs forgjengere har nådd topp fem-plasseringer.

Flere av gutta bak låta, mer spesifikt Anthony Agizii og David Musumeci, sto også for fjorårets australske bidrag, nemlig «Sound of Silence«. Denne låta, som ble framført av Dami Im, gikk ut med en sterk 2. plass under finalen i Stockholm.

Er det på tre det skal skje for australierne?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s