Victoria Georgieva skal representere Bulgaria i 2020!

Bulgaria er full av nyheter i høst! Først kom den herlige nyheten om at de kommer tilbake til konkurransen, etter at de valgte å ikke delta i fjor. Så fikk vi høre at offentliggjøring av deres deltaker var rett rundt hjørnet. I dag kom endelig de store nyheten. Så finn fram kaffekoppen og les videre!

giphy

I år sender Bulgaria Victoria Georgieva til Rotterdam! Det sier kanskje deg like mye som oss? Hun er nemlig ikke et kjent navn i eurovision-sammenheng fra før. Så vi ønsker henne et stort velkommen inn i eurovision-familien ❤️

hero

Men uansett, hvem er Victoria egentlig?

Etter litt sniking rundt på nettet har jeg funnet ut av Victoria er 22 år og kommer byen Varna. Hun begynte å synge når hun var 11, og meldte seg på X Factor i Bulgaria de første 3 sesongene – uten hell. Sesong 4 i 2015/2016 kom hun endelig videre og ble et kjent navn i bulgarske hjem. Her tok hun en 6. plass, og konkurrerte mot blant annet Kristian Kostov, som representerte Bulgaria i eurovision i 2017.

MV5BODcyNTExMGUtMzNiYS00NjYyLTlhOWMtMGRkZjFjNjM1MjlkXkEyXkFqcGdeQXVyMjQ2MTM0ODQ@._V1_

Hennes siste singel «I Wanna Know» som hun slapp i sommer, har allerede blitt hørt flere hundre tusen ganger på nettet – og hennes debutalbum kommer allerede neste år. Det virker derfor som Victoria virkelig er up and coming i musikkbransjen og vi er så glad for at hun velger å dele starten av sin karriere med en deltakelse i eurovision song contest. Det er fremdeles uvisst når låten hun skal delta med i Rotterdam kommer – men vi lover å holde dere oppdatert så fort vi vet noe mer!

Det gikk jo veldig bra når Bulgaria satset på en tidligere X-Factor deltaker i eurovision. Tror du suksessen vil gjenta seg? 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s