«Growing Up Is Getting Old» er Bulgarias bidrag!

Bulgaria bestemte seg tidlig for at de ville sende den internt utvalgte VICTORIA på nytt i 2021. Ettersom hun ikke fikk delta i fjor pga. kanselleringen av eurovision-finalen. Lenge har de lurt på hvilken låt de skulle sende med henne til Rotterdam i år. Det skulle bli en av låtene fra hennes EP «a little dramatic«, men hvilken av de 5 skulle det bli?

Valget falt til slutt på låta «Growing Up is Getting Old«, som du kan høre nederst i innlegget.


Viktorija Georgieva
er en 23 år gammel singer/songwriter fra Varna i Bulgaria. Folket fikk opp øynene for henne da hun deltok i X Factor Bulgaria i 2015. Der fikk hun en 6. plass. Året etterpå fikk hun platekontrakt og har sluppet flere singler. Det var i 2019 at Bulgaria først offentliggjorde at VICTORIA skulle være deres representant i eurovision 2020. Da skulle hun opptre med «Tears Getting Sober«. To år senere får vi endelig se henne på scenen! «Growing Up Is Getting Old» er skrevet av VICTORIA selv, Maya nalani, Helena Larsson og Oliver Björkvall. 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s