Eurovision 2020 er avlyst!

Selveste sjefen for eurovision song contest, Jon Ola Sand, kom i dag ut med nyhetene vi aller har fryktet. Grunnet faren for større spredning av Korona-viruset i Europa, skal eurovision 2020 ikke avholdes.

Hva vil skje fremover?

Sand sier videre at de er i dialog med de nederlandske kringkasterne for å se om konkurransen kan holdes i Rotterdam i 2021 i stedet. Om bidragene som ble valgt ut til å delta i år får mulighet til å delta neste år i stedet, vet vi ikke i skrivende stund. Du kan se Jon Ola Sand forklare situasjonen på videoen under.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s