Georgia: Hør «You» av Tornike Kipiani

Artisten Tornike Kipiani skulle i fjor deltatt i Eurovision med låta Take Me as I Am, en aggressiv låt om at man skal få lov til å være seg selv, og at man ikke skal gjøre seg til for alle andre. I år er han tilbake med den selvskrevne låta You. Han har beveget seg litt utenfor rockesjangeren denne gang, og har det ikke så veldig ukjente temaet kjærlighet i bakgrunn og mye bruk av naturen som metafor. Jeg tørr vel kanskje påstå at han gikk fra noe ganske utradisjonelt i ESC i fjor, og har nå snudd seg helt rundt og sender nettopp noe tradisjonelt istedenfor.

Tornike har store planer med staging i Rotterdam, og har allerede avslørt at Emilia Sandquist skal stå bak dette. Emilia er nemlig en del av den ikke helt ukjente Jean Baptiste Group, og er dermed ettertraktet i sin bransje. Vi er spente på å se hvordan dette vil bli på scenen i mai.

Georgia deltar i den andre delfinalen i Eurovision, hvilket betyr at vi ikke kan stemme på Tornike sitt bidrag før han eventuelt måtte ta seg til finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s