Tusse vinner Melodifestivalen 2021!

Så var den siste nasjonale finalen over for i år, svenskene (med hjelp av en internasjonal jury) har valgt ut sitt bidrag til Eurovision 2021, og det ble storfavoritten Tusse med bidraget Voices, en låt som har herjet listene i Sverige den siste tiden. Det ble seier for Tusse både hos den internasjonale juryen og en klar seier hos det svenske folket også, så denne gangen var de altså enige! Fjorårets vinner som ikke fikk deltatt når ESC ble avlyst endte til slutt på en 3. plass, og overrakte trofeet til Tusse mot slutten. Her er det fulle resultatet:

 1. Tusse – Voices (175 poeng)
 2. Eric Saade – Every Minute (118 poeng)
 3. The Mamas – In the Middle (106 poeng)
 4. Dotter – Little Tot (105 poeng)
 5. Clara Klingenström – Behöver inte dig idag (91 poeng)
 6. Klara Hammarström – Beat of Broken Hearts (79 poeng)
 7. Danny Saucedo – Dandi dansa (74 poeng)
 8. Charlotte Perrelli – Still Young (60 poeng)
 9. Arvingarna – Tänker inte alls gå hem (44 poeng)
 10. Alvaro Estrella – Baila baila (26 poeng)
 11. Anton Ewald – New Religion (25 poeng)
 12. Paul Rey – The Missing Piece (25 poeng)

Da blir altså Tusse å se i den første semifinalen av Eurovision i mai!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s