Latvia: Her er det nye bidraget fra Samanta Tīna

Selveste Samanta Tīna, the queen of Latvias national selections, er ENDELIG klar for Eurovision. Hun har prøvd seg så mange ganger i nasjonale finaler at det var faktisk henne jeg først tenkte på når nyheten om at ESC 2020 var avlyst kom i fjor. For i fjor var hennes år, det året hun faktisk skulle vinne, og akkurat under hennes år skulle Eurovision for første gang bli avlyst. Vi gleder oss derfor stort på hennes vegne når hun nå er tilbake, forhåndsvalgt. Låta ble offentliggjort i går kveld, i den siste episoden av hennes egen TV-serie som er blitt sendt de siste helgene for å følge hennes vei til Eurovision 2021.

Kanskje var det meningen at denne dama skulle få slippe en nasjonal finale denne gangen, for nå har hun kunnet skape nettopp hva hun vil og gå rett til ESC med det. Vi gjenkjenner høye noter, feministisk uttrykk, masse girlpower og selvtillit fra ende til annen. Dette er alt Samanta Tīna kan best. Vi ønsker henne masse lykke til i den andre semifinalen i mai!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s