Presentasjon: Bulgaria

news__626a7f0b982ec78f3410c968d3c43b00

EQUINOX – BONES
Skrevet av: Borislav Milanov, Joacim Persson, Brandon Treyshun Campell og Dag Lundberg.
Deltar i: Første semifinale (nr. 10).

EQUINOX består av fem medlemmer: Zhana Bergendorff, Georgi Simenov, Vladimir Mihailov, Johnny Manuel og Trey Campell.

Zhana er fra Sofia i Bulgaria og har sunget siden hun var syv år gammel. I 2010 flyttet hun til Danmark og meldte seg på X Factor Denmark. Tre år senere deltok hun i den bulgarske varianten, som hun vant.

Georgi er også kjent under kallenavnet JJ. Han ble kjent gjennom det bulgarske boybandet 032 som 16-åring. I 2013 begynte han å slippe musikk under sitt eget navn. Han er også kjent for å ha deltatt i den siste utgaven av X Factor Romania.

Vladimir (Vlado) er blant annet kjent som frontfigur i band som Safo og Sleng. Han har også tidligere eurovision-erfaring, ettersom han var korist for fjorårets bulgarske esc-deltaker, Kristian Kostov. I tillegg til musikken er han også skuespiller, og har også stemmer i bulgarske versjoner av filmer som Frozen og Tangled.

Johnny er opprinnelig fra Michigan, USA. Han har holdt på med musikk siden barndommen og har blant annet vært på turné med NSYNC i en alder av 14 år. Han meldte seg på America’s Got Talent i 2017, hvor han ble en av semifinalistene.

Trey er en sangforfatter fra Los Angeles. Han er kjent for å ha skrevet musikk for flere kjente artister, deriblant vår egen Julie Bergan. Han er også en av komponistene bak «Bones», som han er med å fremfører i Lisboa i år.

Gruppa har etter flere konserter i forkant av eurovision song contest klatret fort oppover betting-listene, og ligger i skrivende stund på en solid fjerdeplass! Vi håper Bulgaria uansett får et resultat de kan være stolte av!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s