Presentasjon: Østerrike

PÆNDA – LIMITS
Skrevet av: Gabriela Horn (PÆNDA)
Deltar i: Andre semifinale

PÆNDA er en singer-songwriter og produsent som er kjent for å eksperimentere med lyd og sjanger. Bidraget Limits finner du på hennes nye album, Evolution II, som også inneholder 9 andre låter.

Gabriela Horn, som artisten faktisk heter, begynte sin ferd mot en musikalsk karriere allerede som ung, da hun som seksåring ble med i hjembyens kor. Senere lærte hun seg også gitar og piano. Som 20-åring begynte PÆNDA på Wiens musikalske institutt, hvor hun ble uteksaminert med æresbevisninger.

Det var et team med musikk-eksperter og den østerrikske kringkasteren ORF som valgte ut PÆNDA som landets representant i år. Låten har hun skrevet helt selv, og hele Østerrike håper at den kan gi den noenlunde samme suksess som fjorårets 3. plass.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s