Presentasjon: Kroatia

Roko-Blažević
ROKO BLAŽEVIĆ – THE DREAM
Skrevet av: Jacques Houdek, Andrea Ćurić og Charlie Mason.
Deltar i: Andre semifinale

Roko Blažević er en 19 år gammel sanger fra Split i Kroatia. Begge hans foreldre er også sangere, så man kan med andre ord si at musikk ligger i blodet på denne gutten! Lokalt blir han faktisk flere ganger referert til som den kroatiske Michael Bublé!

Høye ambisjoner har også Roko med seg, ettersom han har en tendens til å gjøre det veldig bra i alt han blir med på. I 2017 vant han det serbiske reality-programmet Pinkove Zvezdice. Året etter tok han 2. plass i det kroatiske reality-programmet Zvijezde. Og i år stakk han altså av med seieren i det kroatiske utvelgelsesprogrammet Dora 2019.

Hans mentor, og en av låtskriverne, Jacques Houdek, er heller ikke fremmed for eurovision. Flere av dere husker han sikkert fra esc-finalen i 2017, hvor han sang duetten «My Friend» med seg selv på engelsk og italiensk.

Kroatia har fremdeles til gode å vinne eurovision song contest. Vi håper derfor for deres del at en ny og elsket artist, sammen med litt tidligere eurovision-erfaring, endelig skal ta konkurransen hjem til Zagreb!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s