Presentasjon: Serbia

nevena-bozovic-petar-djordjevic-1-770x410-1544882146
NEVENA BOŽOVIĆ – KRUNA
Skrevet av: Nevena Božović.
Deltar i: Første semifinale.

Nevena er en 24 år gammel singer-songwriter fra Kosovska Miltrovica, som ligger i dagens Kosovo. Hun har vært aktiv innen musikk siden 2007, og er absolutt ikke fremmed for eurovision song contest. Faktisk er hun den første artisten som har deltatt i både junior eurovision song contest og eurovision song contest.

I 2007 deltok nemlig Nevena i junior eurovision song contest, hvor hun tok en imponerende 3. plass med låten «Piši Mi«. I 2013 tok hun steget videre og deltok i eurovision song contest for første gang. Det gjorde hun som en del av gruppa Moje 3, sammen med Mirna Radulović og Sara Jovanović. Låten «Ljubav Je Svuda» kom kun på 11. plass i semifinalen det året.

Det ser likevel ut som at Nevena har lagt 2013 bak seg, og satser på finalebillett i Tel Aviv i år! Det er tross alt 12 år siden Serbia vant eurovision sist. Det kan virke som de er sugne på nok en seier! Vi krysser fingrene for at Nevena gjør landet stolt i år!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s