Presentasjon: Nord-Makedonia

Tamara-todevska-800x484
TAMARA TODEVSKA – PROUD
Skrevet av: Darko Dimitrov, Robert Bibliov og Lazar Cvetkoski.
Deltar i: Andre semifinale

Tamara ble internt valg ut av den nord-makedonske(?) kringkasteren MRT i år. Låten hennes «Proud» ble faktisk lansert på selve kvinnedagen, for å understreke at låten handler om at kvinner må snakke ut!

På lik linje med flere av årets artister, så har også Tamara en historie med eurovision song contest. Hun tok en 2. plass under den nasjonale finalen i 2007, og året etter vant hun hele sullamitten sammen med Rade Vrchakovski og Adrian Gaxha. Låten ble en stor hit på Balkan, og man så en god plassering for trioen. Dessverre endte låten «Let Me Love You» kun på en 10. plass i semifinalen det året, som ikke ga finaleplass.

Under finalen i 2014 deltok faktisk Tamaras søster, Tijana Dapčević, med låten «To The Sky». Da var faktisk Tamara med som korist. Det er derfor en svært erfaren dame som Nord-Makedonia sender i år! Vi håper at mye erfaring kombinert med en viktig beskjed, er det som skal til for at landet endelig kommer seg i eurovision-toppen!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s