Presentasjon: Georgia

Oto-Nemsadze-800x602
OTO NEMSADZE – SUL TSIN IARE
Skrevet av: Roman Giorgadze.
Deltar i: Første semifinale.

Oto er 29 år gammel og kommer fra Gori i Georgia. Han har vært en aktiv vokalist siden 2010, og har deltatt på flere sang-konkurranser.

I 2010 deltok Oto i den 5. sesongen av Geostar, hvor han fikk aller flest poeng fra publikum og stakk av med seieren. To år senere deltok han også i den internasjonale musikkkonkurransen 10+10. Dette ga fart på karrieren hans i hjemlandet, men Oto ville også gjøre seg kjent utenfor Georgia!

2014 ble året hvor Oto tok et steg ut av hjemlandet, for å delta i The Voice of Ukraine, hvor han tok en imponerende 2. plass. To år senere tok han også 2. plass i tv-programmet Your Face Sound Familiar.

Georgia brukte i år sin versjon av Idol som utvelgelsesmetode i år. Der gikk Oto rett til finalen, hvor fire artister kunne velge mellom 3 låter. Oto og motstanderen Giorgi Nakashidze, valgte begge «Sun Tsin Iare», men det ble altså Oto som gikk rett til topps med over halvparten av stemmene! Vi håper suksessen fortsetter for Oto og at Georgia endelig kan få sin første seier i eurovision song contest!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s