Presentasjon: Portugal

CONAN OSÍRIS – TELEMÓVEIS

Tekstforfatter & komponist: Conan Osíris

Deltar i første semifinale

Tiago Miranda som har tatt artistnavnet Conan Osíris skal representere Portugal i Eurovision Song Contest 2019 med låten «Telemóveis». Sangen gikk helt til topps i den nasjonale finalen Festival da Canção og er bidraget til fjorårets vertsland i Tel Aviv.

Conan ble født 5. januar 1989 i Lisboa. Artistnavnet Conan er inspirert av den japanske serien Future Boy Conan, mens Osíris er oppkalt etter den egyptiske guden med samme navn. Conan startet karrieren sin som 19-åring i gruppen Powny Lamb, som ga ut et album i 2011. Han har senere valgt å fortsette med å komponere sanger og har gitt ut to album. I tillegg til dette har han vunnet pris under «PLAY – Portuguese Music Awards». Ved siden av musikkarrieren har Conan en utdanning i grafisk design fra det polytekniske instituttet ved Castelo Branco, og har vært ansatt ved ContraNatura, en sexbutikk i Lisboa.

Conan skal opptre i første semifinale, og det blir spennende å se om han tar Portugal til finalen med «Telemóveis».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s