Presentasjon: Litauen

Litauen presentasjon 2019Jurijus Veklenko – «Run with the lions»

Tekstforfattere: Eric Lumiere, Ash Hicklin og Pele Loriano

Komponister: Eric Lumiere, Ash Hicklin og Pele Loriano

Deltar i andre semifinale

Jurijus Veklenko har helt siden barndommen vært glad i musikk, og er en av flere artister opp gjennom årene som har deltatt i Eurovision flere ganger, da han var korist for Andrius Pojavis (2013) og Monika Linkyte og Vaidas Baumila (2015). I år skal han derimot få scenen for seg selv med låten «Run with the lions», som fikk flest stemmer av både seerne og juryen under den litauiske Eurovision-utvelgelsen.

Veklenko har tidligere deltatt i flere andre tv-sendte konkurranser, blant annet den litauiske versjonen av «The voice» og «We are one blood» (han stakk av med seieren i sistnevnte konkurranse). I 2017 opptrådte han for første gang som soloartist, og i år skal han gjøre sitt beste for å ta Litauen helt til Eurovision-finalen.

 

 

 

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s