Presentasjon: Storbritannia

michael_rice_you_decide_2019

MICHAEL RICE – BIGGER THAN US

Tekstforfattere & komponister: Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik & Jonas Thander

Direktekvalifisert for finalen

Storbritannia velger ut sine bidrag gjennom konkurransen «You Decide» og i år ble det Michael Rice med låten Bigger Than Us som ble valgt til å representere britene i Tel Aviv. Låtskriver John Lundvik som representerer Sverige hadde opprinnelig ønsket å selv framføre låten i Melodifestivalen, men da valget istedenfor falt på «Too Late For Love» ble Bigger Than Us sendt over til de britiske øyer.

Michael Rice ble født 25. oktober 1997 i Hartlepool i England. Michael begynte sin artistkarriere i 2014 da han var med i Storbritannias ellevte sesong av X Factor. Her røk han ut tidlig i konkurransen, men i fjor var Michael tilbake på tv-skjermene i den første sesongen av «All Together Now» der han endte opp med å gå av med seieren. Ved siden av dette har han gitt ut en låt alene i forkant av Eurovision, og vært med som artist på to sanger av Maison & Dragen og Power Of Muzik.

Michael er direktekvalifisert for finalen, og vi ønsker Storbritannia lykke til i Eurovision.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s