Hør Nettas nye låt – Nana Banana

60074926_611423422602921_7890377804955516928_o.jpg

I skrivende stund er det fremdeles fjorårets vinner Netta som sitter på Eurovision-tronen. Under åpningsseremonien i går entret hun den oransje løperen til sin helt ferske låt Nana Banana, en låt hun selv beskriver som veldig personlig. Nana banana er nemlig en kjent erte-frase i Israel, liknende vår norske ædda bædda. Den handler om at man skal  gå sin egen vei, og gjøre det man vil helt på sin måte, uansett hva andre måtte si og mene. Dette er noe Netta føler som veldig personlig siden hun har fått mye kritikk igjennom årene, men at hun likevel har klart å seire gjennom nettopp det å gå sin egen vei.

Låta er Nettas tredje låt. Vinnerlåten fra i fjor, Toy, var hennes første utgivelse og ble etterfulgt av det som ble nok en hit, Bassa Sababa. Nå er Nana Banana ute, og denne vil bli fremført under selve finalen på lørdag, som en slags oppvarming til selveste Madonna entrer scenen, slik Netta selv liker å se på det. Hun stiller seg tro til den K-pop inspirerte sjangeren som begge hennes tidligere låter også har vært.

Hva tror dere? Er dette nok en hit fra fjorårets vinner?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s