I kveld: Åpningsseremoni av Eurovision Song Contest 2019

8d9174d7-7eb1-4630-8f81-6d1c1cbb9a48
Bilde fra den røde løperen i 2014, København. Bilde: eurovision.tv

Tel Aviv, teknikerne, delegasjonene og pressen har allerede jobbet hardt i en uke allerede, men det er nå den offisielle Eurovision-uka starter. Hvert år avholdes det en åpningsseremoni i vertslandet, hvor programledere og delegasjoner kommer nedover den røde løperen (i år, den oransje løperen, til årets hovedsponsor: MyHeritage) i sin fineste stas og blir intervjuet på veien. Ganske lik en klassisk sending fra den røde løperen under Oscar-utdelingen. Her er det mye stæsj og glam, så virkelig noe enhver Eurovision-fan vil få med seg!

Og i år kan du få med deg det hele på norsk TV! NRK3 sender årets åpningsseremoni kl. 19:30 i kveld, så tune in! Ellers kan du få med det det hele direkte fra kl. 18:00 på Eurovision sin offisielle YouTube-kanal. Den har vi selvfølgelig lagt ved i denne saken, slik at du kan se det direkte her!

Happy Eurovision week alle sammen!!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s