Se hvordan det vil se ut på TV: Del 2

8da0bac3-8a51-428a-b92c-d25e02cffbb6.jpg
Roko fra Kroatia. Bilde: Thomas Hanses/eurovision.tv

DENNE SAKEN OPPDATERES FORTLØPENDE.

Lørdag og søndag foregår de siste prøvene som viser hvordan vi vil se bidragene fremstå på TV. Da gjennomgår vi de siste landene i andre semifinale og de 6 store direktekvalifiserte. Vi vil igjen legge ut disse klippene slik at dere kan se de i en samlet oversikt her hos oss. Følg med igjennom dagen for å se når bidragene er ferdige. I morgen, søndag, vil prøvene avsluttes relativt tidlig slik at alle delegasjoner får tid til å forberede seg til morgendagens åpningsseremoni som begynner kl. 19:00, norsk tid.

Lørdag:

Kroatia

Malta

Litauen

Russland

Albania

Norge

Nederland

Nord-Makedonia

Aserbajdsjan

Søndag:

Israel

Frankrike

Spania

Italia

Storbritannia

Tyskland

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s