Israel trekker seg fra Junior Eurovision

Israel

Den israelske kringkasteren KAN har bekreftet at de ikke vil delta i Junior Eurovision Song Contest 2019 i Polen i november.

KAN bekreftet tidligere i dag at de velger å trekke seg fra konkurransen, men har foreløpig ikke oppgitt noen årsak. Det kan likevel antas at lave seertall er årsaken, der Israel som flere andre land har slitt med å få seere til Junior Eurovision. I fjor var det kun 21,000 som fulgte finalen i Minsk på KAN Educational.

Foreløpig har 14 land bekreftet deltakelse til årets JESC. Israel debuterte i Junior Eurovision i 2012 med gruppen Kids.il. Siden har landet vært med to ganger til, i 2016 og 2018. I fjor ble Israel representert av Noam Dadon som endte på 14. plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s