Kosovo kommer ikke til eurovision i 2020

Kosovo-Eurovision-1030x618-845x321Denne uken har EBU hatt møte i Oslo hvor flere store temaer sto på agendaen. En av disse var om det skulle bli foretatt en endring i reglene, slik at Kosovo kunne bli medlem i EBU også. 17 stater stemte. Hellas, Kypros, Spania og Serbia valgte å stemme i hemmelighet, i følge eurovisionalbania. Alt i alt skulle 1186 personer stemme. 673 av disse stemte mot endring av reglene. Dette betyr at Kosovo ikke kan delta i eurovision song contest neste år, slik de hadde håpet.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s