Aserbajdsjan vil ikke delta i Junior Eurovision 2019

Azerbaijan

Til tross for tidligere meldinger om at Aserbajdsjan hadde bekreftet deltakelse til Junior Eurovision Song Contest 2019, kom i dag nyheten om at dette ikke stemte, og at landet ikke vil delta i Gliwice i november.

ITV har ikke gitt noen offisiell bekreftelse på hvorfor de har valgt å trekke seg. I fjor kom Fidan Huseynova på 16. plass med sangen «I Wanna Be Like You». Aserbajdsjan er dermed det andre landet som har trukket seg fra konkurransen etter at Israel annonserte det samme for noen uker siden. Så langt har 18 land bekreftet deltakelse der blant annet Spania som ikke har vært med siden 2006 returnerer.

Aserbajdsjans beste resultat i konkurransen kom i 2013 da Rustam Karimov endte på 7. plass med «Me And My Guitar». Aserbajdsjan har deltatt til sammen tre ganger i Junior Eurovision.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s