Nord-Makedonia har valgt Vasil!

I en intern utvelgelse har nå Macedonian Radio Television valgt ut artist (og i fjor korist i ESC) Vasil! Dette ble annonsert nå i ettermiddag. Han uttaler selv at han er stolt over å få lov til å representere landet, og at det er en drøm som blir virkelig for ham når han får lov til å stå på Eurovision-scenen.

Det fulle navnet hans er Vasil Garvanliev, og han startet å synge allerede som 7-åring! Han har i lengre tid bodd i USA og holdt på med musikk der også, selv om han opprinnelig er fra Nord-Makedonia.

Hvilken låt Vasil skal konkurrere med må vi derimot vente på. Hittil har det ikke kommet noen hint om når i fremtiden dette vil skje, men vi skal holde dere oppdatert så snart vi finner ut noe!

Nå blir det spennende å se om Vasil klarer å gjøre det bedre enn Tamara gjorde for landet i fjor, når han var korist.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s