Liza Vassilieva er den siste finalisten i MGP 2020!

lizadelfinale52020

Femte og siste delfinale er overstått i årets MGP. Og for noen uker vi har hatt i vår nasjonale finale denne gangen! Nå er finalen klar, og det var Liza Vassilieva med I Am Gay som trakk det lengste strået fra Nord-Norge. Slik så den femte delfinalen ut (vinnere er uthevet):

1. Duell
Jenny Jenssen – Mr. Hello
Elin & The Woods – We Are As One

2. Duell
Kevin Boine – Stem på mæ
Liza Vassilieva – I Am Gay

Gullduell
Elin & The Woods – We Are As One
Liza Vassilieva – I Am Gay

 

I tillegg var det Tone Damli sin tur til å presentere sin allerede kvalifiserte låt, og det er tydelig at finalen blir knallsterk neste lørdag! Nå har vi både sett og hørt alle bidragene for i år, og hvem er favoritten?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s